Ε Ρ Γ Α Σ Τ Η Ρ Ι Α     Υ Φ Α Ν Τ Ι Κ Η Σ     Τ Ε Χ Ν Η Σ

Π α ρ α δ ο σ ι α κ έ ς     Τ ε χ ν ι κ έ ς     Υ φ α ν τ ι κ ή ς     μ έ σ ω     Σ ύ γ χ ρ ο ν η ς     Π ρ ο σ έ γ γ ι σ η ς

Ε Ρ Γ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο    Υ Φ Α Ν Τ Ι Κ Η Σ    Τ Α Π Ι Σ Ε Ρ Ι    Σ Ε   Τ Ε Λ Α Ρ Ο

Καλώς ήρθατε στο εργαστήριο υφαντικής σε τελάρο!

Στο εργαστήριο μας, δίνουμε έμφαση στη δημιουργικότητα και στην εξέλιξη της υφαντικής τέχνης. Επιλέγοντας να συμμετάσχετε σε ένα από τα σεμινάρια υφαντικής τέχνης σε τελάρο, ανοίγετε τον δρόμο για τη δημιουργία δικών σας μοναδικών έργων τέχνης με τη μορφή ταπισερί.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο σας, είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος, τα σεμινάρια μας προσφέρουν μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο της υφαντικής τέχνης σε τελάρο. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση στην υφαντική τέχνη σε αργαλειό ή σε τελάρο – ταπισερί, αφού παρέχουμε ειδικές οδηγίες για κάθε επίπεδο.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων, θα έχετε την ευκαιρία να εκτιμήσετε παραδοσιακές τεχνικές που μπορούν να ενσωματωθούν σε σύγχρονα έργα τέχνης – ταπισερί, καθώς και να εξερευνήσετε τρόπους προσαρμογής τους σε υφαντά υφάσματα. Η διδασκαλία, καθοδηγείται με επαγγελματισμό και φροντίδα, βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να δημιουργήσετε έργα που θα σας εκφράσουν.

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί την ευρύτερη κοινότητα της υφαντικής τέχνης σε τελάρο και να δημιουργήσουμε μαζί μοναδικά και εκπληκτικά έργα τέχνης!

Ε Ρ Γ Α Σ Τ Η Ρ Ι    Υ Φ Α Ν Τ Ι Κ Η Σ    Σ Ε   Ο Ρ Ι Ζ Ο Ν Τ Ι Ο   Α Ρ Γ Α Λ Ε Ι Ο

Καλώς ήρθατε στο Εργαστήριο Υφαντικής σε Αργαλειό!

Στο εργαστήριό μας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των υφαντικών σας δεξιοτήτων. Επιλέγοντας να συμμετάσχετε στο εργαστήριο μας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικά υφαντά υφάσματα της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας τον αργαλειό.

Είτε είστε αρχάριος χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην υφαντική τέχνη και τον αργαλειό, είτε θέλετε να εμβαθύνετε στις γνώσεις σας, έχουμε σχεδιάσει σεμινάρια που καλύπτουν κάθε επίπεδο. Είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο από την αρχή, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, ή να επιλέξετε προχωρημένα σεμινάρια για να εμπλουτίσετε τις υφαντικές σας δεξιότητες.

Διαθέτουμε επίσης προσαρμοσμένα σεμινάρια υφαντικής τέχνης, σχεδιασμένα στα μέτρα και στις ανάγκες σας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε την τεχνική για το ίδιασμα ή διάσιμο, προσφέρουμε αυτοτελή σεμινάρια για να εξειδικευτείτε στην περάτωση του στημονιού στον αργαλειό και στην προετοιμασία για την ύφανση, ώστε να “ντύσετε” τον αργαλειό με στημόνι.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την ομορφιά της υφαντικής τέχνης σε αργαλειό και να δημιουργήσουμε μαζί μοναδικά έργα που θα αντανακλούν τη φαντασία και την προσωπικότητά σας.

    *Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, νιώστε ελεύθεροι να κατοχυρώσετε την θέση σας στην λίστα αναμονής.