ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H penelope-loom.com σας αποστέλει τα προϊόντα της με την εταιρεία ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ courier.

Για τυχόν μεγαλύτερου μεγέθους αλλά και βάρους, για οικονομικότερο κόστος, γίνονται αποστολές  και με  μεταφορικές εταιρίες,  πάντοτε σε συνεννόηση του πελάτη μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία. 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος  αποστολής με courier πόρτα πόρτα διαμορφώνεται ως εξής:

Πακέτο με βάρος έως 2 κιλά  το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα ΧΧΧ ευρώ.

Επίσης το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα  ΧΧΧ ευρώ.

Πάνω από 2 κιλά το κάθε κιλό επιβαρύνεται με χρέωση  ΧΧΧ ευρώ.

 

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Βαφοπούλου 8 στην Θεσσαλονίκη.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ / ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό . Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας ή τηλεφωνικά (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας) με τον τρόπο που έχετε επιλέξει .
Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών .
Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας.

Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ο υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος , διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό . Μετά την αποδοχή της παραγγελίας η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και οφείλετε να την παραλάβετε .

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση .H Penelope-loom.com θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ !
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΔΕΜΑ ΔΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ .
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ / ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο  καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

ΕΓΓΥΗΣΗ
H penelope-loom.com δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της penelope-loom.com δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό .
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και η πωλήτρια εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση τους για αποστολή σε μεταφορέα .
Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
H penelope-loom.com δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της penelope-loom.com ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών , η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση .